Spor Bilimleri Fakültesi
Antrenörlük Eğitimi

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4.Sınıf Öğrencilerimizin Bitirme Tezi Poster Sunumları Gerçekleştirildi.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerinin Bitirme Tezi Poster sunumları Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hürmüz Koç, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda yapıldı.

Dekan Koç; :Spor Bilimleri Fakülte’mizdeki bugünkü etkinliğimiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarının poster olarak sunulmasından oluşmaktadır Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde ise ‘’Bitirme Tezi ’’ diye isimlendirdiğimiz derslerimizin, danışman hocalarıyla birlikte öğrencilerimiz yapmış oldukları bilimsel çalışmaları poster olarak hazırladılar, bugün danışman hocaları ve oluşan komisyona sundular. Bugün öğrencilerimiz yıl boyu çalışmalarını sunarken hem mezuniyeti perçinlemiş oluyorlar hem de yapacakları lisansüstü eğitiminin de kapısını aralamış oluyorlar. Çünkü bilimsel bir çalışmanın onlara ne kadar keyif verdiğini, mutlu ettiklerini gördük. Bu mutluluk ve keyiflerinin yüksek lisans eğitimlerinde de devam etmesini diliyorum. Bu vesileyle öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamlayan Dekan Prof.Dr. Hürmüz Koç öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarından oluşan poster sunumları gezerek, kendilerinden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.